Tocanita de cartofi cu morcovi si smantana

de bahna_violeta in Mancaruri cu carne, 10 Aug 2012 | 5827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • salam cu sunca
  • 7 cartofi
  • o ceapa
  • o rosie
  • praf de usturoi
  • delikat
  • patrunjel
  • morcovi baby(mici)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu morcovi si smantana:

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit, dupa 2 minute punem salamul si lasam in continuare pe foc. Dupa care punem cartofii taiati cubulete si morcovii mici. Adaugam un pic de sare si lasam la calit 3-4 minute,dupa care punem o canita de apa ca sa fiarba bine morcovul si cartofii.

Punem peste patrunjelul tocat marunt, dupa ce au fiert punem smantana ,o ligurita de delikat si o lingurita praf de usturoi  si mai lasam pe foc cam 5 minute dupa care o putem servi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu morcovi si smantana" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]